Competitieven

Eenmaal de cadettencategorie voorbij, wordt vooral getraind in functie van wedstrijden.

In de zomer zijn dit hoofdzakelijk pistewedstrijden, in de winter gaat het vooral om veldlopen. Indoorpistewedstrijden in de winter, of stratenlopen, vormen soms voor uitzonderingen.

Trainingen van deze categorieën gebeuren dan ook gerichter naar het type wedstrijd die verkozen wordt:

Er is een groep waar de aandacht in de eerste plaats naar de kortere wedstrijden op de piste gaat: sprint en horden. Het winterseizoen staat in functie hiervan, en moet zorgen voor een goede conditionele basis.

Een tweede groep begeleidt een tweede groep die met de halve fond en fond-nummers in de zomer, en met veldlopen in de winter, voor het iets langere werk kiest.

Atleten op die (ook) specifiek op kampnummers wensen te trainen (spring en werpennummers) krijgen aparte (en of bijkomende training).

Trainingsuren : zie bijlage

Trainingen gaan STEEDS door, ongeacht de weersomstandigheden of feestdagen.Met dank aan
Onze paneelsponsors :

Vulsteke-Verbeke Finfacts Page Computers Poperinge Delhaize Poperinge Decapmaker Bank en Verzekeringen Elektro Cappoen Staelen Recup Garage Peugeot Duran Kleding Renoma Schoen-Sportcenter Drukkerij Schoonaert Restaurant Terminus Interieur Vandeputte Vandermarliere nv PMO Service Garage Delanote Alu Lermytte Belfius Bank Made in Inox Drafab Timo Tuin KBC Bank Boligna Bouton Deroo Constructie Eskimo0 Hotel de la Paix Houtskeletbouw Devos Optiek Lobelle Traiteur Pure Verpoort Decrock Granen Bonduelle Dejonckheere Interieur